Aanplanten Voedselbos Schijndel

Informatie plantdagen 

De volgende reeks plantweekenden voor Schijndel is bekend. In  de winter van 2021 hebben we drie weekenden gepland vanaf januari tot en met februari 

9 -10 januari 2021 Hardekamp

23 -24 januari 2021 Hardekamp

6 - 7 februari 2021 Hardekamp

Vanwege de COVID19 maatregelen zullen de plantdagen dit jaar anders verlopen dan u wellicht van ons gewend bent. Desalniettemin hebben wij ons best gedaan een 'corona-proof draaiboek' op te zetten zodat iedereen op een veilige manier kan genieten van een gezellige plantdag met elkaar in de buitenlucht!

Dit jaar zullen we daarom  wel een maximum van 30 personen per dag hanteren waarbij we zullen werken in ploegendiensten. Wees er dus snel bij om verzekerd te kunnen zijn van een plekje op een van de aangegeven dagen!

Gedurende de dag zullen we werken in 3 groepen van elk 10 personen. Elke groep zal hierbij apart worden ontvangen en toelichting krijgen onder het genot van een kopje koffie, om vervolgens onder begeleiding het veld in te gaan. Over het exacte tijdstip van ontvangst en vertrek naar het veld krijg je na je aanmelding nog bericht.

We planten op zaterdagen en zondagen van 9.30 - 16.00uur. We zullen verzamelen bij locatie Hardekamp (voor adres zie hieronder). Tijdens de dag zal de koffie en lunch worden verzorgd door de Schaapskooi. Hiervoor hebben wij een tent buiten gereserveerd. 

Om de dag 'goed en veilig' te kunnen laten verlopen hanteren we een strak schema, dus zorg er voor dat je ruim op tijd aanwezig bent!

Het zijn onzekere tijden, zo ook voor ons. Dat betekent dat de plantweekenden onder voorbehoud zullen doorgaan. Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent COVID19 zal er kort van tevoren worden bepaald of dat de plantdagen in deze vorm kunnen en mogen doorgaan. 

Daarnaast gaan de plantdagen in principe door, behalve als het vriest (of er vorst in de grond zit). In dat geval zullen de plantweekenden opgeschoven worden.

Uiteraard zullen wij zorgen dat u in beide gevallen hier tijdig van op de hoogte wordt gebracht. 

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via stichting@voedselbosbouw.org of via het contactformulier op onze website. 

Meenemen:

-Stevig schoeisel of laarzen, warme kleding.

-Werk- of tuinhandschoenen

-Een scherpe spade of schop voorzien van uw naam.

(Er zijn beperkt spades aanwezig voor wie er geen heeft)

-Eventueel extra drinken

-Een mondkapje

Verzameladres:

Hardekamp:

Parkeerplaats Schaapskooi Schijndel

Martemanshurk 12, 5482WP Schijndel

Aanmelding aanplanten Schijndel 2021
Welke van de voorgestelde dag/dagen komt u helpen planten?
Stichting voedselbosbouw Nederland

© 2016 Stichting Voedselbosbouw Nederland