VBNL cursussen

Voor een succesvol voedselbos moeten verschillende vakgebieden samengebracht worden. Daarnaast is het belangrijk om een brug te slaan tussen theorie en praktijk (en omgekeerd).

Deze benadering is inspirerend om je eigen te maken. Een goede cursus helpt je dan ook op weg om innovatief landbouw en natuur te combineren. Hiernaast staat ons cursusaanbod.

Basispluscursus Voedselbossen Haarlem

19 en 26 aug, 2 en 8 sep, en keuze uit meerdere excursie-modules

Deze vroege nazomer cursus bestaat uit 4 theorieavonden en twee of drie excursies (in kleine groepen) naar keuze.  Aan de theorielessen kun je fysiek én online deelnemen. De docenten tijdens deze cursus zijn Jelle Fekkes in samenwerking met Wouter van Eck.

Workshop Voedselbosgrond vinden, beoordelen, en tekenen

Vrijdag 22 augustus en vrijdag 11 september

Deze workshop staat in het teken van het zoeken naar en het beoordelen van het geschikte perceel voor jouw voedselbos. Docent Jelle Fekkes, tuin- en landschapsarchitect en voedselbosbouwer

Basispluscursus Voedselbossen Haarlem

15, 22 en 29 sep, en 6 okt, en keuze uit meerdere excursie-modules

Deze nazomer cursus bestaat uit 4 theorieochtenden en twee of drie excursies (in kleine groepen) naar keuze. Deze theorielessen worden online aangeboden, fysieke aanwezigheid als het kan. De docenten tijdens deze cursus zijn Jelle Fekkes in samenwerking met Wouter van Eck.

Basispluscursus Voedselbossen Haarlem

16, 23 en 30 sep, en 7 okt, en keuze uit meerdere excursie-modules

​Deze nazomer cursus bestaat uit 4 theorieochtenden en twee of drie excursies (in kleine groepen) naar keuze. Deze theorielessen worden online aangeboden, fysieke aanwezigheid als het kan. De docenten tijdens deze cursus zijn Jelle Fekkes in samenwerking met Wouter van Eck.

Ontwerptafels Haarlem

Begeleiding bij zelf-ontwerpen: Op afspraak (bijna) iedere donderdag; andere dagen in overleg

Deze ontwerptafels helpen je om zelf te ontwerpen aan je (eetbare of ecologische) tuin, voedselbos, landgoed, wooncomplex of andere buiteninrichting. Met persoonlijke begeleiding op het atelier in Haarlem, een ruime bibliotheek en online-tips op onze website. Onder begeleiding van Jelle Fekkes, tuin- en landschapsarchitect en voedselbosbouwer.

Please reload

 
Stichting voedselbosbouw Nederland

© 2016 Stichting Voedselbosbouw Nederland