Voedselbos Glanerbeek

Voedselbos Glanerbeek

In februari wordt in Voedselbos Glanerbeek het resterende gedeelte van de eerste 3.000 bomen aangeplant. Heb je zin om ook de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan voor één of meer van onderstaande data. Graag individueel aanmelden, óók als je met meer personen komt.

Programma

De ochtend duurt van 09.30 tot 12.30 uur en de middag van 13.30 tot 16.30 uur. Voor koffie , thee en een stevige lunch wordt gezorgd.  Stuur een mail met je naam en de dag(delen) die je wil komen helpen. Laat ook weten of je mee wil lunchen. 

Werkzaamheden
Op de plantdagen gaat het om het planten van kleine bomen en struiken, het verdelen van plantgoed op de plekken, soms om het aanbrengen van bescherming en controleren of alles goed in de grond staat.

Voorbereiding
Heb je nog niet veel ervaring en wil je alvast bekijken hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Bekijk dan deze instructievideo

Wat neem je mee?
Het gebied is goed toegankelijk, er is gemaaid en de rijen zijn al uitgezet. Het is raadzaam om werkkleding aan te trekken: een lange broek of regenbroek en laarzen of ander stevig schoeisel. Check van tevoren het weer om te zien of regenkleding of extra warme kleding nodig is. De plantdagen gaan altijd door, behalve als er vorst in de grond zit. Verder graag meenemen indien beschikbaar:

Bezoek voor meer informatie de website van Voedselbos Glanerbeek.

We kijken er naar uit om samen met jou het bos tot leven te brengen!

Jessica van Bossum

06-14105023

Locatie
Glanerbrugstraat 47-49, Glane, Nederland

Aanmelding Voedselbos Glanerbeek

Welke van de voorgestelde dag/dagen komt u helpen?

Persoonlijke gegevens