Rondleidingen

Altijd al de unieke verhalen achter één van de voedselbossen willen horen, en deze eigenhandig kunnen zien, ruiken, proeven, en ervaren? 

Afhankelijk van het voedselbos zijn er mogelijkheden tot een rondleiding, bijvoorbeeld in voedselbos Ketelbroek van Wouter van Eck, en in voedselbos Zeewolde.

Stichting Voedselbosbouw zelf organiseert geen rondleidingen, maar wij verwijzen je wel graag door naar de desbetreffende website en/of contactpersoon.

  • Rondleiding Voedselbos Ketelbroek, Groesbeek
    De aankondiging van en aanmelding voor rondleidingen door Ketelbroek gaat via de Facebookpagina

  • Rondleiding Voedselbos Zeewolde
    Aanmelden voor rondleidingen door voedselbos Zeewolde kan via het contactformulier op de website van het voedselbos

  • Rondleiding Voedselbos de Overtuin, Rotterdam
    Rondleidingen door o.a. voedselbos de Overtuin, en nog vele andere activiteiten worden georganiseerd door Coöperatie Ondergrond. Voor de volledige agenda zie de website van Cooperatie Ondergrond.

Er zijn nog geen rondleidingen mogelijk door voedselbos Schijndel en voedselbos Eemvallei-Zuid. Deze voedselbossen zijn nog te jong, en is tevens de aanplant hiervan nog in volle gang. Voor deze voedselbossen is het echter wel mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger en te komen helpen tijdens een van onze plantdagen. In het najaar van 2020 gaan we weer aan de slag. Om op de hoogte te blijven van de aankomende plantweekenden kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief via onderstaande link.

 

 

4_rondleiding in Ketelbroek.png
Excursie 5 Ketelbroek 30-09-2015.jpg
Stichting voedselbosbouw Nederland