NIEUWS / BLOG

Wouter in vara's vroege vogels

12 Feb 2017

Afgelopen zondag was Wouter van Eck te horen in het radioprogramma vroege vogels. Naar aanleiding van de resultaten van het biodiversiteitsonderzoek van Jeroen Breidenbach en Emma Dijkgraaf, twee studenten van de Hogeschool Van Hall – Larenstein. Zij vergeleken op initiatief van RichForests de rijkdom aan broedvogels, loopkevers en nachtvlinders op Ketelbroek, met 2,5ha in het nabijgelegen Natura2000-gebied De Bruuk.. De resultaten zijn verrassend! Lees het stukje en beluister het fragment hier

 Foto: Rob Buiter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Uitgelicht

Voedselbossen en de discussie over invasieve exoten

November 29, 2019

1/3
Please reload

Recent
Please reload

Search By Tags
Please reload

Stichting voedselbosbouw Nederland

© 2016 Stichting Voedselbosbouw Nederland