Help mee

Help mee

Bijdragen aan de voedselbosbouw kan op vele manieren. In deze jongste tak van de boslandbouw is het pionieren en aanpoten. Hulp is dan ook meer dan welkom. Of je nu wilt aanplanten in een van onze projecten, een voedselbos wilt initiëren of een financiële bijdrage wilt leveren middels donatie of sponsorcontract, alle hulp is welkom. Lees hieronder de mogelijkheden. Als je een andere bijdrage in gedachten hebt die nog niet op deze pagina staat neem dan contact met ons op.

RK00017
mispels

Doneren

Wil je ons financieel ondersteunen dan kan dat natuurlijk. We zijn blij met elke gift omdat we nog geen structurele inkomsten hebben. Kijk voor meer informatie voor particuliere ondersteuning op de pagina doneren. Kijk voor zakelijke financiële bijdrages op de pagina sponsoring.

Op dit moment werkt de betaalomgeving nog niet, binnenkort kunt u doneren.

Binnenkort geactiveerd!

Aanplanten en beheren

Gedurende het bomenplantseizoen, dat duurt van november tot en met februari, organiseren we verschillende plantweekenden voor nieuwe en lopende voedselbosprojecten. We planten dan samen gedurende de dag onder begeleiding van de organisatie, want aanplanten doe je maar één keer!

De gezamenlijke, verzorgde lunch is altijd een fijne onderbreking van het harde werk. Een erg leuke manier om meer over voedselbossen te weten te komen! Kijk voor de aankomende plantweekenden bij de verschillende aanmeldformulieren onder knopje 'Help mee' van een voedselbos bij jou in de buurt.

Nog geen plantdagen
aanplant-palen

Sponsoring

Bedrijven, organisaties en instellingen bouwen samen met stichting Voedselbosbouw aan de transitie naar een duurzaam voedselsysteem. Met vereende krachten kunnen we het doel van 150 hectare voedselbos op landbouwgrond binnen 5 jaar realiseren. Werk mee aan deze unieke kans om de wereld duurzamer door te geven aan de volgende generaties. Ondersteun het programma Duurzame Doorbraak Voedselbosbouw als sponsor. Zie de sponsorpagina voor de mogelijkheden.

Binnenkort geactiveerd!
Duindoorn
banner-potgoed

Strategisch partner

De Stichting Voedselbosbouw Nederland staat ook open voor een sponsor-partnerschap met organisaties, bedrijven of instellingen die de doelstellingen van de stichting ondersteunen en die strategische ondersteuning wensen te verlenen aan het programma en andere activiteiten van de stichting. Het bestuur van de stichting gaat graag in gesprek met u om samen uw wensen rond een dergelijk partnerschap uit te werken. Hiervoor kunt U contact op nemen met:

Stijn Heijs
Coördinator Fondsenwerving Stichting Voedselbosbouw Nederland
Stijn Heijs
Telefoon: 06–1455 5989