Wij ontvangen graag u w donatie

Als wegbereiders van voedselbossen in Nederland maken wij veel uren met liefde.

Het oud papier is inmiddels vervangen door digitale middelen en dat is goed want op deze manier kunnen we veel meer mensen bereiken.

 

Binnen 5 jaar willen wij minimaal 150 hectare verarmde cultuurlandschappen vullen met voedselbossen die mens en natuur verrijken. We gaan de komende jaren intensief samenwerken met boeren, landgoedeigenaren, terreinbeheerders, investeerders, omwonenden en vrijwilligers. Samen met u willen we investeren in de professionele ontwikkeling van voedselbossen in Nederland. Door doelgericht tijd en geld te investeren in goede projecten. We gaan investeren in realisatie-overeenkomsten, in de ontwikkeling van innovatieve verdien- en financieringsmodellen, in vergunningen, in ontwerp en aanplant van rijke en productieve voedselbossen. In het aanjagen en faciliteren van wetenschappelijk praktijkonderzoek en, niet te vergeten, in warme banden en hechte samenwerking met mensen zoals u. Want alleen samen kunnen we deze missie met succes volbrengen.

U kunt rechtstreeks doneren op onze Triodosrekening of via de knop Doneren (alleen paypal of creditcard). Wilt u naam en e-mailadres vermelden op het afschrift, dan zijn we in staat u een bedankje te sturen.

NL60 TRIO 0391 1947 20

Stg. VOEDSELBOSBOUW NL

NL60 TRIO 0391 1947 20

Stg. VOEDSELBOSBOUW NL

Stichting voedselbosbouw Nederland